PA Consulting ontvangt Google Enterprise Cloud award

29 juli 2014 Consultancy.nl

Technologiegigant Google heeft PA Consulting Group de ‘EMEA Cloud Platform Special Contribution award’ uitgereikt. De award werd gepresenteerd bij de meest recente ‘Google Enterprise Global Partner Summit’, gehouden in The Mountain View, Californië.

Sinds de lancering in 2009 organiseert Google een speciaal evenement voor al zijn externe partners die zich specialiseren in Google Enterprise producten, zoals Google Apps, Enterprise Search, Chrome, Cloud Platform en Maps for Business. Dit jaar reisden vertegenwoordigers van meer dan 700 partners (cloud integrators, Value-Added-Resellers, consultancybureaus en IT-dienstverleners) naar Californië, om nieuwe inzichten op te doen, best practices te delen en in contact te komen met productexperts.

PA Consulting - Google Cloud Platform

Tijdens de Google summit kreeg PA Consulting Group de ‘EMEA Cloud Platform Special Contribution award’ uitgereikt. De award onderstreept PA’s bewezen track record in het ondersteunen van organisaties bij het gebruik van het Google Cloud Platform ter bevordering van digitale business-transformaties. “We zijn trots deze erkenning te mogen uitreiken aan PA Consulting Group, die in 2013 structureel hoge kwaliteit dienstverlening heeft weten neer te zetten op het gebied van deployment en support,” zegt Mark Hodgson, hoofd van Google’s Global Partner Programs.

Dan Rossner, expert op het gebied van digitale oplossingen bij PA Consulting Group, stelt dat hij verheugd is over het feit dat Google PA’s werk heeft erkend voor het tweede jaar op rij. “We hebben samen enkele spannende klantsuccessen behaald en deze award erkent het vermogen van PA Consulting Group om sterke sectorexpertise te leveren in combinatie met technologische innovatie, om zo Enterprise klanten bij hun digitale initiatieven te ondersteunen.”

Nieuws