A.T. Kearney opent Palo Alto kantoor, 2e in Californie

13 juni 2014 Consultancy.nl

A.T. Kearney heeft een nieuw kantoor in Palo Alto, Californië (VS) geopend. Het kantoor, voor het adviesbedrijf de tweede vestiging in de San Francisco regio en wereldwijd nummer 59, zal zich met name richten op klanten binnen de high tech- en online sector. 

De nieuwe kantooropening volgt op de eerdere aanstelling van vier technologiepartners in het San Francisco Bay gebied in de herfst van vorig jaar. Alex Blanter, Clarence Chen, Chris Richard en Mark Holman werden allen weggekaapt van concurrent PwC, waar ze deel uitmaakten van de PwC PRTM service line. Samen zullen zij het nieuwe kantoor in Palo Alto managen. Mark Holman is formeel aangesteld tot de Managing Director. 

AT Kearney - Palo Alto

A.T. Kearney heeft een lange historie in het leveren van diensten aan klanten in Silicon Valley. We zijn verheugd over het feit dat we onze inzet in de regio en de high tech sector kunnen herbevestigen,” zegt Daniel Mahler, die A.T. Kearney’s Americas regio leidt. Holman voegt toe: “Silicon Valley organisaties verleggen steeds meer hun grenzen binnen hun industrieën. A.T. Kearney beschikt over de diepe, industrie-specifieke kennis en innovatieve, collaborerende capaciteiten die onze klanten helpen bij het transformeren van hun organisaties. We zijn verheugd dat we kunnen helpen invulling te geven aan het volgende hoofdstuk van groei binnen het high tech segment.”

Nieuws

Meer nieuws over