3 nieuwe adviseurs versterken Andersson Elffers Felix

21 mei 2014 Consultancy.nl

Adviesbureau Andersson Elffers Felix heeft afgelopen maand het team versterkt met drie nieuwe collega’s. De recent afgestudeerde Anne de Brouwer en Jane Fain starten als junior adviseur, Thijs van den Broek gaat als adviseur aan de slag.

Anne de Brouwer (1989) volgde een bachelor Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht. Zij volgde het masterprogramma Organisaties, Verandering en Management aan de USBO (Universiteit Utrecht), dat ze cum laude afsloot. Tijdens haar studie liep ze stage bij de Management Consulting tak van Accenture en na afronding van haar studie maakte De Brouwer deel uit van de Nationale DenkTank. Samen met 24 andere jonge professionals uit allerlei studierichtingen verdiepte ze zich onder begeleiding van o.a. McKinsey & Company in de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg.

Anne de Brouwer - Jane Fain - Thijs van den Broek

Jane Fain (1989) is afgestudeerd in Technische Bestuurskunde aan de TU Delft. Hier ontwikkelde ze een interesse voor bestuurlijk complexe omgevingen. Zo bracht ze voor haar masteronderzoek de governance van de regio Schiphol in kaart. Ook runde ze een succesvol studentenuitzendbureau.

Thijs van den Broek (1983) deed na zijn studie natuurkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen vier jaar promotieonderzoek naar elementaire deeltjes. Hij is altijd maatschappelijk actief geweest, eerst via studentmedezeggenschap, later in de lokale- en de provinciale politiek.

Nieuws

Meer nieuws over