Atos, Centric, CGI en Ordina sponsoren TechDays 2014

16 april 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Vandaag en morgen vindt de 2014 editie van de TechDays plaats in Den Haag. Tijdens het vakcongres komen IT-professionals en developers bijeen om de laatste trends en ontwikkelingen te bespreken op het gebied van Microsoft-producten. Meer dan 35 dienstverleners hebben zich als partner/exposant verbonden aan TechDays 2014, waaronder ICT-adviesbureaus Atos, Centric, CGI en Ordina.

Microsoft is een van de grootste aanbieders van IT-producten voor het zakelijke segment. Onder meer producten als Windows 8, Office 365, Exchange, Lync en Sharepoint 365 zijn de afgelopen jaren bekende merken geworden voor organisaties binnen zowel de private- als publieke sector. Om IT-professionals en ontwikkelaars te helpen up to date te blijven ten aanzien van de laatste ontwikkelingen, organiseert Microsoft ieder jaar de zogeheten Tech Days. Gedurende de dag, dit jaar georganiseerd in het World Forum in Den Haag, presenteert de Amerikaanse IT-gigant de laatste ontwikkelingen in elk productsegment. In totaal passeren zo’n 40 thema’s de revue.

TechDays 2014

Naast keynote presentaties van Jeff Woolsey en Erich Gamma (beiden van Microsoft) verzorgen bijna 100 overige IT-experts een presentatie, workshop of masterclass. Ook is er een gebied waar IT dienstverleners hun diensten en expertise kunnen presenteren. Zo’n 40 bedrijven maken dit jaar gebruik van deze mogelijkheid, waaronder IT-consultancykantoren Atos, Centric, CGI en Ordina.