Tim Meurs van Capgemini Consulting naar Kirkman

09 april 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Tim Meurs heeft de gelederen versterkt van Kirkman Company. Meurs, die afkomstig is van branche-genoot Capgemini Consulting, gaat bij het Baarnse advieskantoor aan de slag als HR Consultant. Bij Kirkman Company zal Meurs zijn kennis op het gebied van verandertrajecten inzetten en zich bezighouden op het snijvlak van veranderende businessmodellen en HR.  

Meurs (29) behaalde een Bachelor of Science in Interdisciplinary Social Sciences en vervolgens een Master of Arts in Strategic Human Resource Management aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens zijn studie liep hij onder meer stage bij TNO en werkte hij als onderzoeker bij zorgstichting IZZ.

Tim Meurs - Kirkman Company

In 2011 voegde Meurs zich bij Capgemini Consulting, de management consultancy business unit van ICT-dienstverlener Capgemini. Bij het adviesbedrijf deed hij ruime ervaring op met HR consultancy-vraagstukken. Zo was hij onder meer betrokken bij projecten voor verschillende beursgenoteerde multinationals op het gebied van HR Operating Model Design, HR transformation, proces- en change management. In de afgelopen twee jaar was Meurs tevens lid van de bestuursraad van Young Capgemini Consulting.

Kirkman Company
Na ruim drie jaar bij Capgemini Consulting te hebben gewerkt, in zijn laatste rol als Senior Consultant, heeft Meurs begin deze maand de overstap gemaakt naar organisatieadviesbureau Kirkman Company, waar hij zich als Consultant zal richten op advies- en implementatietrajecten binnen het HR-domein.