ConQuaestor expert in vakjury Lease Auto van het Jaar

15 april 2014 Consultancy.nl

Op 16 april 2014 wordt de winnaar bekend gemaakt van de competitie ‘Lease Auto van het Jaar 2014’. Twaalf auto’s verdeeld in vier categorieën maken kans op de prijs. Het lot van de genomineerden ligt voor een groot gedeelte in handen van een vakjury, bestaande uit zeven automotive experts, waaronder Margriet Verlinden-Dröge van ConQuaestor.

Jaarlijks organiseert leasebedrijf Alphabet een competitie naar de beste leaseauto’s van het jaar. Voor elk van de 4 categorieën (Economy, Business, Business+ en Executive) worden 3 auto's genomineerd. Op basis van publieksstemmen en een oordeel van de vakjury wordt per categorie een klassewinnaar benoemd, ook wordt een algehele winnaar gekozen.

Een overzicht van de genomineerden voor ‘Lease Auto van het Jaar 2014’:

Lease Auto van het Jaar

Vakjury

Leaseauto’s worden door de vakjury beoordeeld op diverse criteria, waaronder de rijeigenschappen en functionaliteiten van de auto, de totale gebruikskosten, de dealerorganisatie die erachter staat en de reputatie van het merk. De jury staat onder leiding van Anne Brons, Director Marketing & Business Development bij Alphabet, en bestaat verder uit werknemers van DAF Trucks, Schneider Electric en magazine Auto Review. Margriet Verlinden-Dröge, Wagenparkbeheerder bij adviesbureau ConQuaestor, behoort ook tot het zevenkoppige juryteam.

Nieuws

Meer nieuws over