Nieuwe bestuursleden bij Quint Wellington Redwood

25 maart 2008 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

ICT dienstverlener Quint Wellington Redwood heeft twee nieuwe bestuursleden aangesteld. Maurice Boon wordt binnen het bestuur verantwoordelijk voor de practice Regie, Ron Koenders krijgt de portefeuille training onder zijn hoede.

Maurice Boon beschikt over uitgebreide ervaring in de ICT-sector, waarin hij de laatste tien jaar voornamelijk actief is geweest op het vakgebied outsourcing. Voor zijn komst naar Quint werkte Boon als Director IT Outsourcing bij Accenture en als Directeur Outsourcing bij Getronics PinkRoccade. In deze functies heeft Boon, zowel in de private als in de publieke sector, ruime ervaring opgedaan binnen alle aspecten van outsourcing. Boon verliet in 1998 de Koninklijke Marine als Kapitein der Mariniers.

Ron Koenders - Maurice Boon

Ron Koenders is de afgelopen 10 jaar voornamelijk actief geweest met trainingsontwikkeling en verandermanagement binnen de vakgebieden informatiemanagement, regie, servicemanagement, systeemontwikkeling en projectmanagement. Voor zijn komst naar Quint werkte Koenders als Senior Commercieel Consultant bij ISES International, onderdeel van de Schouten & Nelissen groep en daarvoor als Manager Flight Techical Training bij een internationaal Flight Simulator Center. Vanuit deze functies heeft Koenders, zowel nationaal als internationaal, ruime ervaring opgedaan met vrijwel alle aspecten van training en trainingsontwikkeling.

In een persbericht laat Hendrik Wester, Country Manager Nederland bij Quint Wellington Redwood, weten blij te zijn met de nieuwe aanwinsten. "Als ervaren manager past Maurice uitstekend in het managementteam en is hij van grote waarde voor onze klanten. Voor Quint is hij een grote aanwinst als het gaat om het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken bij klanten". Over Ron Koenders zegt hij het volgende: “Ron Koenders heeft hier uitgebreide ervaring mee en past als ervaren manager uitstekend in het managementteam”.