Ordina wederom verkozen tot Top Employer ICT sector

25 maart 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ordina heeft voor het tweede jaar op rij het keurmerk ‘Top Employer ICT’ ontvangen van het Top Employers Institute. Deze certificering wordt gegeven aan organisaties die zich onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap. Ordina heeft de award te danken aan goede scores op het gebied van arbeidsvoorwaarden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden, cultuur en innovatie.

Het Top Employers Institute (voorheen CRF Institute) deelt over de hele wereld een aantal keurmerken uit aan werkgevers die goed werkgeverschap hoog in het vaandel hebben staan. Een van die keurmerken is het ‘Top Employer ICT’ – een zogeheten industriekeurmerk specifiek gericht op de ICT- en technologiesector.

Ordina wederom verkozen tot Top Employer ICT sector

Wouter van Essenberg van Ordina neemt de award in ontvangst

“Wij zijn trots dat we ook dit jaar weer gecertificeerd zijn. Het is een bevestiging dat wij behoren tot de beste werkgevers uit de ICT-sector” aldus Wouter van Essenberg, directeur Human Resources bij Ordina. Op de vraag wat Ordina onderscheidt op werkgeversgebied geeft hij een aantal verklaringen. “Ordina is een mensenbedrijf. Onze medewerkers richten zich op een goede en langdurige samenwerking met onze relaties, waarbij onze missie ‘Samen Duurzaam Innoveren’ onze leidraad is. Continue ontwikkeling staat bij ons voorop, door ontwikkeling on the job, door kennisdeling en via ons eigen opleidingsinstituut, de Ordina Academy. Daarnaast investeren we veel tijd in de onderlinge verbinding tussen medewerkers.”

Samantha Crous van het Top Employers Institute vult aan: “Ons grondige onderzoek heeft aangetoond dat Ordina een uitstekende werkomgeving biedt. Daarnaast ontplooit Ordina diverse creatieve initiatieven op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en goed doordachte performancemanagementprogramma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.”