Fabienne Eurlings Principal Adviseur bij M&I/Partners

01 december 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Fabienne Eurlings keert terug op het oude nest. Per 1 januari 2014 treedt ze in dienst als Principal Adviseur bij M&I/Partners. Eurlings versterkt de Marktgroep Zorg, waar ze zich primair gaat richten op de ontwikkeling van de diensterlening aan gehandicaptenzorg instellingen. Daarnaast zal Fabienne actief zijn binnen de VVT markt. 

De ervaren zorgconsultant heeft de afgelopen jaren gewerkt voor Furore (en rechtsvoorganger It Cares) en HISCOM. Als Principal Adviseur binnen Furore onder andere verantwoordelijk voor de product- en dienstontwikkeling en was ze account- en relatiemanager voor met name de advieszorgklanten. Ook was Eurlings betrokken bij diverse ECD-projecten.

Fabienne Eurlings - M&I Partners

“M&I/Partners is voor mij vanuit de M&I-groep waar It Cares destijds ook deel uitmaakte een oude bekende. Ik zie het dan ook als een terugkeer op een oud nest” aldus Eurlings in een reactie op haar overstap. “Ik heb twaalf jaar met plezier voor Furore gewerkt. Vanuit deze opgebouwde ervaring en hun keuze om het adviesvak los te laten was het voor mij tijd om naar een nieuwe omgeving te kijken. Het adviesvak zit toch in mijn hart. Ook is M&I/Partners in de zorg erg actief met een focus op organisatieveranderingen en ICT waardoor dit voor mij een logische stap in mijn carrière is.”

Patrick van Eekeren, partner bij M&I/Partners, laat weten blij te zijn met de kersverse aanwinst. “Wij zijn blij met de komst van Fabienne en zien uit naar een vliegende start.”