Suzanne Starke partner bij adviesbureau Novius

20 januari 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Suzanne Starke is per 1 januari 2014 als partner toegetreden tot Novius Adviesgroep. Ze is sinds medio 2012 werkzaam voor Novius, daarvoor werkte ze twaalf jaar zelfstandig als Project-, Programma- en Interimmanager. Starke wordt medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het Competence Center dat zich richt op project-, programma, veranderportfolio- en implementatiemanagement. Daarnaast zal zij als lid van het MT ook een van de bureauportefeuilles onder haar hoede nemen.

Suzanne Starke heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd op het gebied van project-/programmaleiding, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, kwaliteitsverbetering, verander- en interim management. Als zelfstandig professional hielp zij een breed scala aan interessante opdrachtgevers, waaronder ING, Fortis, VGZ, Gemeente Utrecht en Agis met het realiseren van, vaak lastige, doelstellingen en met de succesvolle afronding van complexe projecten en programma’s. Daarnaast verzorgde ze projectmanagementtraining en managementcoaching. Medio 2012 trad Starke in dienst bij Novius waar zij diverse projecten aanstuurt, onder meer bij Achmea en Delta Lloyd.

Suzanne Starke - Novius

Tim Meewezen, General Manager van Novius, is verheugd met de toetreding van Starke tot het partnerteam. “Met Suzanne halen we dè sturende kracht binnen, die vanuit vakmanschap, ervaring en vaardigheden Novius ook in realisatietrajecten onderscheidend gaat laten zijn.” In een reactie op haar toetreding laat Starke weten dat “de stap naar Novius een logisch gevolg is van alle management-ervaringen en ambities. Novius zorgt dat organisaties presteren en excelleren onder verschuivende marktomstandigheden. De kunst is om de veranderambities en de reguliere werkzaamheden goed op elkaar te laten aansluiten en te voorkomen dat er een wirwar aan projecten ontstaat – met als gevolg vaak een lange time-to-market en onnodige kosten. Om partner te zijn van zo’n organisatie is een voorrecht!”.

Guido Bayens, ook partner bij het adviesbureau uit Langbroek, voegt toe: “Met de komst van Suzanne als nieuwe partner bij Novius wordt een solide basis gelegd voor een krachtige uitbouw van onze competentie op het gebied van programma- en implementatiemanagement."

Partnerteam

Novius, een adviesbureau gevestigd in Langbroek, voert business georiënteerde opdrachten in de profit en non profit sector uit, momenteel met ruim 60 consultants waarvan circa 40 in vaste dienst. Met de toetreding van Starke bestaat het partnerteam uit 7 leden. Naast de kersverse aanwinst zijn dat Marc Beijen, Eric Broos, David de Graaf, Hendrik Stadman Robaard, Guido Bayens en Tjerk Hobma.

Partnerteam Novius