Marc De Munter consulting partner bij Baker Tilly

22 oktober 2013 Consultancy.nl

Baker Tilly Belgium, de Belgische landenorganisatie van internationaal accountants- en advieskantoor Baker Tilly, heeft Marc De Munter benoemd tot partner. De Munter versterkt de consultancy afdeling van het adviesbureau.

Marc De Munter is als Corporate Tax Partner verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van Belgische en internationale cliënten in diverse sectoren. Hij heeft een ruime ervaring met betrekking tot roerende en onroerende fiscaliteit, Mergers & Aquisitions en herstructureringen, financieringsstructuren, collectieve beleggingsinstellingen, publiek-private samenwerkingsstructuren, equity incentives (zoals stock options) voor werknemers en management, alsook internationale fiscaliteit.

Marc De Munter, Baker Tilly Belgium

Marc zal actief zijn binnen de consulting afdeling van Baker Tilly, waar hij zijn expertise zal benutten voor bestaande en nieuwe cliënten. Hij levert regelmatig bijdragen aan fiscale nieuwsbrieven, zoals Fiscoloog en Fiscoloog Internationaal en heeft verder publicaties op zijn naam in oa Tijdschrift voor Fiscaal Recht, CFO Magazine, International Tax Review, enz. Marc is Master in de Rechten, Master in de Fiscaliteit en behaalde eveneens een LL.M. (Master of Law) aan de London School of Economics. Hiervoor was hij verbonden aan de internationale advocatenkantoren Linklaters, Freshfields Bruckhaus Deringer en de laatste 9 jaar bij DLA Piper.

Nieuws