Vier nieuwe partners voor Baker Tilly in Belgie

03 maart 2011 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

De Belgische landenorganisatie van Baker Tilly, Baker Tilly Belgium, heeft vier nieuwe vennoten benoemd. Met deze benoemingen komt het totaal aantal partners bij het accountants- en advieskantoor in België op 11. Ter vergelijking, de Nederlandse landenorganisatie, Baker Tilly Berk, heeft momenteel 38 partners.

Jan Smits (bedrijfsrevisor) neemt voornamelijk het mandaat op als commissaris in nationale- en internationale bedrijven. Smits (1964) is van opleiding Licenciaat Handels- en Financiële Wetenschappen. Hij werd bedrijfsrevisor in 1997 en werkte tot 2004 voor PriceWaterhouseCoopers. Sindsdien is hij actief in de afdeling ‘auditing’ van Baker Tilly Belgium.

Ives Amerijckx (accountant / belastingconsulent) is dossierverantwoordelijke en contactpersoon in middelgrote en grote accountancyklanten in de regio Aalst-Brussel-Antwerpen. Amerijckx (1971) is van opleiding gegradueerde in het boekhouden en fiscaliteit, en gegradueerde belastingconsulent. Hij werkt sinds 1998 voor de afdeling ‘accounting’ van Baker Tilly Belgium en werd accountant-belastingconsulent in 2002.

Steven Meyvaert (bedrijfsrevisor / erkend boekhouder) is dossierverantwoordelijke en contactpersoon in middelgrote en grote audit- en accountancyklanten in de regio Gent. Meyvaert (1973) is van opleiding Licentiaat in de toegepaste economische wetenschappen. Sinds 1997 is hij actief in de afdelingen ‘auditing’ en ‘accounting’ van Baker Tilly Belgium, met tussenstops in financiële functies bij Groep Remic en Groep EOC.

Filip Cobert (bedrijfsrevisor) neemt voornamelijk het mandaat op als commissaris bij familiale ondernemingen, en is gespecialiseerd in herstructureringen van bedrijven en gerechtelijke expertises. Cobert (1973) is van opleiding Master Handelswetenschappen. Sinds 2000 is hij actief in de afdeling ‘auditing’ van Baker Tilly Belgium. Hij is ook docent en veelvuldig spreker op seminars.