Vijf nieuwe partners voor dienstverlener Baker Tilly Berk

05 april 2011 Consultancy.nl

Baker Tilly Berk heeft vijf nieuwe partners benoemd, waarvan drie uit de eigen gelederen. Met deze benoemingen komt het totaal aantal partners bij het accountants- en advieskantoor op 43.

Philippe Albert (40) is sinds 1997 directeur van Bureau Vaktechniek Belastingadviseurs van Baker Tilly Berk. Hij is daarnaast sinds 1999 raadsheer-plaatsvervanger van het Gerechtshof in Den Haag en werd zes jaar geleden hoogleraar Internationaal Belastingrecht aan de Nyenrode Business Universiteit.

Edward van Druten (41) is benoemd tot partner registeraccountant voor Baker Tilly Berk Den Bosch. Hij is sinds 1995 verbonden aan Baker Tilly Berk in verschillende functies. In 2001 studeerde hij af als RA. Na een start in de algemene controlepraktijk heeft hij zich gespecialiseerd in familiebedrijven in het MKB.

Jan Ruigendijk (39) is benoemd tot partner registeraccountant voor Baker Tilly Berk Rotterdam. Hij werkte sinds 1994 bij Ruigendijk accountants en adviseurs, dat begin 2009 fuseerde met Baker Tilly Berk Rotterdam. Zijn specialisaties zijn familiebedrijven en het oprichten en begeleiden van bedrijven in binnen- en buitenland.

Baker Tilly Berk - Succes

Nieuw bloed

De andere twee nieuwe partners komen van buiten Baker Tilly Berk. Marco Hoeks (46), partner belastingadviseur, maakt de overstap van PwC naar Baker Tilly Berk Utrecht. Hij studeerde in 1993 af aan de Universiteit van Tilburg. Sinds 1988 was hij werkzaam bij PwC in verschillende functies, in 1994 werd hij daar partner. Hoeks heeft zich gespecialiseerd in de belastingadvisering, voor met name middelgrote (familie)ondernemingen en haar aandeelhouders.

Baker Tilly Berk Zwolle heeft zich versterkt met Pierre Satink (42), partner registeraccountant. Satink is reeds sinds 1994 actief in de financiële dienstverlening en had na een periode in het bedrijfsleven de mogelijkheid om in te stromen bij onze vestiging Zwolle. Met zijn ervaring op het gebied van overnames, financieringen en herstructureringen betekent dit een extra dimensie voor de controleklanten van de vestiging Zwolle.

Nieuws

Meer nieuws over