Romke van der Veen nieuwe topman Baker Tilly Berk

14 maart 2011 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Romke van der Veen (50) is benoemd tot de nieuwe bestuursvoorzitter van Baker Tilly Berk. Van der Veen volgt Michel de Graaf op, die na bijna zes jaar de functie van bestuursvoorzitter te hebben bekleed, weer fulltime bij de Haagse vestiging van het accountants- en advieskantoor aan de slag gaat.

De nieuwe topman is sinds 2001 verbonden aan Baker Tilly Berk en haar juridische voorganger Berk*. Daarnaast was hij de afgelopen jaren lid van de Raad van Commissarissen en de Task Force Internationale Samenwerking.

"De komende jaren brengen grote uitdagingen, zowel voor Baker Tilly Berk als ook voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan de internationalisering van het MKB en de voortschrijdende automatisering. Als toonaangevend kantoor voor de middenmarkt, met een geschiedenis die teruggaat tot 1914, zijn wij uitstekend in staat om onze klanten te adviseren en met raad en daad bij te staan. Niet alleen in Nederland, maar ook in buitenland dankzij het internationale netwerk Baker Tilly International”.

Romke van der Veen - Baker Tilly Berk

De topman ziet de toekomst positief tegemoet: “Wij willen de komende jaren blijven investeren in hoogwaardige IT-toepassingen, maar vooral ook in onze eigen mensen. Wij verwachten de komende jaren aanzienlijke  groei en verdere versterking van onze toonaangevende positie. Dat willen we niet alleen bereiken door autonome groei, maar ook door gerichte overnames van kwalitatief sterke kantoren” aldus Van der Veen.

Naast Van der Veen bestaat het bestuur van Baker Tilly Berk uit Ted Verkade en Frans Groeliker.

* Afgelopen maand werd Berk gerebrand naar Baker Tilly Berk.