Twynstra partner Rob Poels directeur Nyenrode IT MBA

20 december 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Nyenrode Business Universiteit heeft Rob Poels, partner bij Twynstra Gudde, begin deze maand benoemd tot directeur van de Modular Executive MBA in Business & IT. Hij volgt Marcel Creemers op, die onlangs met pensioen is gegaan. Poels vervult deze rol naast zijn werkzaamheden voor het adviesbureau, waar hij verantwoordelijk is voor de adviesgroep ICT-strategie en –architectuur.

Rob Poels heeft bestuurlijke informatica gestudeerd in Arnhem. Hij begon zijn loopbaan bij Philips, na twee jaar bij het elektronicabedrijf stapte hij over naar verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer. Begin 1997 trad hij in dienst bij Twynstra Gudde, waar hij nu meer dan 15 jaar werkzaam. Poels is gespecialiseerd in ICT-architectuur en ICT-gerelateerde besturingsvraagstukken. In 2006 is hij aan de VU in Amsterdam gepromoveerd op een onderzoek naar de manier(en) waarop de toegevoegde waarde van ICT vergroot en gemeten kan worden.

Rob Poels - Nyenrode

“ICT is bij veel organisaties onlosmakelijk en integraal verbonden met de business, met alle kansen en risico’s die daar bij horen. Een goede dialoog tussen business en ICT is daarom wezenlijk. In de MBA track Business & IT wordt hier de nadruk op gelegd. Ik kan vanuit mijn kennis en ervaring uit de praktijk in zowel de profit als de non-profit sector hier heel goed een bijdrage aan leveren” aldus Rob Poels over zijn aanstelling.

Henk Kiviet, Program Director Modular Executive MBA programma’s aan Nyenrode, voegt toe: “We zijn erg verheugd dat Rob ons komt versterken. Het profiel van Rob past uitstekend bij de track Business & IT. Met zijn academische achtergrond en actuele kennis over ICT en bestuur is Rob een aanwinst voor deze opleiding”.