Horwath HTL verhuist van Hilversum naar Zuidas

20 december 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau Horwath HTL verhuist begin 2014 van zijn bestaande onderkomen in Hilversum naar de Amsterdamse Zuidas. De hotel- en toerisme specialist trekt in bij zusterorganisatie Crowe Horwath.

Horwath HTL is een internationaal adviesbureau gericht op Hotels, Toerisme en Leisure met meer dan 50 kantoren in 39 landen. Crowe Horwath biedt diensten op het gebied van audit/accountancy, belastingadvies, corporate finance, bedrijfsjuridisch advies en payroll services. Beide organisaties zijn partner van het internationale netwerk van Crowe Horwath, alhoewel ze zelfstandig opereren.

Horwath HTL verhuist van Hilversum naar Zuidas

Crowe Horwath Nederland opereert al jaren vanuit het gebouw Officia I, gevestigd aan De Boelelaan 7. Per 1 januari zal ook Horwath HTL gebruik maken van het kantoor. Ewout Hoogendoorn, Directeur van Horwath HTL in Nederland, licht de reden van de verhuizing toe: “Het merendeel van onze opdrachtgevers bevindt zich in Amsterdam en de verhuizing vanuit Hilversum is daarom voor ons een logische keuze. Crowe Horwath bevindt zich bij de goed bereikbare Zuidas en de stad huisvest veel hotels. Vanaf deze plek bereiken wij beter onze relaties”.

Volgens Gijs Veenenbos, Managing Partner van Crowe Horwath, biedt een gedeelde kantoorplek ook kansen voor meer synergie tussen de twee adviesbedrijven. “Wij hopen door straks ons kantoor te delen met Horwath HTL de contacten binnen het netwerk Crowe Horwath International te verstevigen. Er is veel specialistische kennis en kunde waarmee we gezamenlijk organisaties van dienst kunnen zijn. Door elkaar dagelijks tegen te komen, weten we elkaar sneller te vinden”.