Jo Maes nieuwe topman van Ordina in Belgie

03 december 2013 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Ordina België heeft Jo Maes per 1 januari 2014 benoemd tot Chief Executive Officer (CEO).

Hij volgt Franky Van Damme op, die van mening is dat zijn taak in de afgelopen drie jaar is volbracht. Maes, die al sinds mei 2011 lid is van Ordina’s Belgische directieteam, wordt verantwoordelijk voor alle activiteiten van Ordina in België en Luxemburg.

Jo Maes is van origine ingenieur. Na een aantal jaar te hebben gewerkt bij NMBS trad hij in 1997 in dienst bij Cimad. Een jaar later stape hij over naar softwareproducent Business Architects, waar hij in tien jaar doorgroeide tot CEO. Na de overname van Business Architects door Sopra kreeg hij de verantwoordelijkheid over de BeLux regio. In de lente van 2011 werd hij aangetrokken door ICT adviesbureau Ordina.

Jo Maes nieuwe topman van Ordina in Belgie

“Wij zijn verheugd dat Jo ons komt versterken als CEO van Belgie. Jo zit al geruime tijd in het directieteam van Belgie en heeft bewezen dat hij over het juiste profiel beschikt om Ordina Belgium te leiden. Het is een goede zaak dat iemand van binnenuit deze belangrijke rol krijgt” aldus Stépan Breedveld, CEO van Ordina.

Ordina heeft in België circa 470 werknemers en een omzet van bijna €67 miljoen, goed voor zo'n 20% van de totale omzet van de internationale diensterlener.