Roland Berger start Restructuring & Corporate Finance

27 november 2013 Consultancy.nl

Roland Berger Strategy Consultants heeft een nieuw wereldwijd center of excellence gelanceerd: “Restructuring & Corporate Finance’. De nieuwe entiteit, die expertise combineert met de bestaande CoE’s ‘Corporate Performance’ en ‘Corporate Finance’, zal worden geleid vanuit Duitsland.

“Organisaties herstructureren en hun terug op het juiste spoor brengen is altijd een van onze belangrijkste competenties geweest” zegt Burkhard Schwenker, CEO van Roland Berger Strategy Consultants. “Echter, in de afgelopen jaren zijn de behoeftes van klanten complexer geworden, en is er meer integratie nodig tussen de diverse gebieden. Projecten hebben daarom vaker een connectie nodig tussen strategy consulting en corporate finance, M&A en Private Equity. Ons nieuwe competence center speelt in op deze behoefte”.

Roland Berger - Corporate Finance

Het ‘Restructuring & Corporate Finance’ center of excellence zal worden geleid vanuit Duitsland, waar het zo’n 15 partners en 100 consultants heeft. De leider van het team is Sasha Haghani, die samen met Burkhard Schwenker en Stefan Schaible Roland Berger’s Duitse business leidt.

Sasha Haghani (46) heeft circa 20 jaar consulting ervaring in strategie, herstructurering, en corporate finance. Hij voegde zich in 1995 bij Roland Berger, in 2000 werd hij benoemd tot partner en als het hoofd van de Corporate Finance center of excellence.

Nieuws

Meer nieuws over