Christine Oude Veldhuis terug bij Ecorys als Associate

22 november 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Christine Oude Veldhuis heeft zich als Associate Partner verbonden aan economisch adviesbureau Ecorys. Zij zal zich vooral richten op het adviseren van publieke en private opdrachtgevers over vraagstukken rond ruimtelijke ontwikkeling, vastgoed, sociale woningbouw en grondbeleid.

Christine Oude Veldhuis (1959) heeft brede ervaring in de ruimtelijke ordening en de vastgoedsector. Deze heeft ze opgedaan via onderzoek, advies, projectontwikkeling en diverse managementposities. Zo werkte ze eerder als marktonderzoeker en projectontwikkelaar bij Amstelland Vastgoed, was ze directeur bij de branchevereniging voor projectontwikkelaars Neprom en manager Strategische Planning bij Heijmans. Van maart 2001 tot september 2009 werkte ze als Managing Partner bij Kolpron Consultants / Ecorys*. Vervolgens was ze ruim 4 jaar directeur van het Nirov en manager professionalisering bij de fusieorganisatie Platform 31**.

Christine Oude Veldhuis - Ecorys

“Het voelt goed om weer terug te zijn bij Ecorys”, aldus Oude Veldhuis. “Het zijn weliswaar hele andere tijden nu, maar de kwaliteit en de innovatiekracht van Ecorys zijn recht overeind gebleven”. Damo Holt, Partner Gebiedsontwikkeling en Vastgoed bij Ecorys, voegt daaraan toe: “Christine heeft de combinatie in zich van ruime publiek-private ervaring en een scherp oog voor vernieuwing. Ze is in staat om in korte tijd mensen en partijen echt verder te helpen. Daarom zijn we blij dat we weer nauw samenwerken bij het adviseren en ondersteunen van onze opdrachtgevers”.

Christine Oude Veldhuis heeft Sociale Geografie aan de Rijksuniversiteit van Groningen gestudeerd en behaalde in 1991 de titel Master of Real Estate aan de Amsterdam School of Real Estate. Bij diezelfde ASRE werkt ze nu naast haar advieswerkzaamheden aan een promotieonderzoek.

* Ecorys is begin jaren ’00 ontstaan uit de fusie tussen Kolpron Groep en het Britse ECOTEC.