ConQuaestor implementatiepartner van Software AG

19 november 2013 Consultancy.nl

Adviesbureau ConQuaestor en Software AG hebben een partnership afgesloten. Als onderdeel van de samenwerking wordt ConQuaestor de eerste service partner van Software AG’s producten in de Benelux. De focus ligt primair op ARIS, de bekende procesmodelleersoftware van het softwarebedrijf.
 
Software AG is een leverancier van software voor onder meer procesaansturing en datamanagement. ConQuaestor is een financieel adviesbureau dat bedrijven helpt met strategische en operationele transformaties. De combinatie van ConQuaestor’s business consultancy met Software AG’s IT-oplossingen stelt beide bedrijven in staat om klanten te voorzien van een betere dienstverlening, aldus de partners in een persbericht.
 
ConQuaestor implementatiepartner van Software AG
 
Door de toenemende vraag naar procesoptimalisatie-oplossingen en de groeiambities van Software AG is er een grotere rol voor partners weggelegd bij implementatietrajecten. ConQuaestor is de eerste ‘business partner’ van Software AG in Nederland en maakt onderdeel uit van een uitgebreid Europees partnernetwerk. Daarbij is ConQuaestor verantwoordelijk voor de niet-technische dienstverlening en ondersteunt het organisaties op organisatorisch en strategisch vlak. Op basis van de strategische doelstellingen van de klant zijn de consultants van ConQuaestor in staat processen en modellen in te richten, die in ARIS worden gemodelleerd en gedocumenteerd.

“De consultants van ConQuaestor beschikken over veel ervaring met procesimplementaties en begrijpen de business-problematiek. ARIS is een ideale tool voor business process management, maar lijkt voor sommige bedrijven te groot of te complex, waardoor de waarde onvoldoende wordt benut” zegt Jan Bosman, topman van ConQuaestor. “Met een gezamenlijke propositie kunnen we garant staan voor de meest efficiënte implementatie die ertoe leidt dat de bedrijfsprocessen worden geborgd en dat organisaties sneller en adequater hun bedrijfsprocessen kunnen bijsturen”.

Nieuws

Meer nieuws over