Elaine Bennett partner bij zorgtak Atos Consutling

07 november 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De adviestak van Atos, Atos Consulting, heeft in het Verenigd Koninkrijk Elaine Bennett benoemd tot partner. Zij is afkomstig van branchegenoot Finnamore Consulting. Bennett wordt bij het adviesbureau verantwoordelijk voor de consultancyactiviteiten in de zorgsector.
 
Elaine Bennett heeft meer dan twintig jaar ervaring binnen de zorgsector en de adviesbranche. In de afgelopen tien jaar, werkte ze voor consultingorganisaties Tribal (IT specialist met een focus op learning) en Capita Consulting, de adviestak van internationale dienstverlener Capita*. Daarvoor werkte ze tien jaar binnen de zorgsector, ondermeer als directeur van een groot ziekenhuis.

Elaine Bennet Partner bij Atos Consulting
 
“Ik ben verheugd mij bij Atos Consulting te voegen en ik kijk ernaar uit om te werken met onze klanten binnen de zorgsector. Atos Consulting is goed gepositioneerd voor het ondersteunen van toekomstige ontwikkelingen. Met de consultancy expertise van Atos Consulting op het gebied van gezondheidszorg, in combinatie met de wereldwijde schaal en technologische expertise van Atos, kunnen we opdrachtgevers voorzien van een end-to-end dienstverlening”.
 
Lee Timmins, Senior Vice President van Atos Consulting voegt toe: “We zijn verheugd dat Elaine zich bij ons zorg consulting team heeft gevoegd. We hebben een sterke track record in resultaatverbetering en organisatie-ontwikkeling bij onze zorgklanten. We zijn nu aan het opschalen om de toekomstige ontwikkelingen binnen de gezondheidsdiensten te ondersteunen, wat steeds meer af zal hangen van bedrijfstechnologie oplossingen”.
 
* Adviesbureau Capital heeft 62,000 werknemers binnen de UK, Europa, Zuid-Afrika en India.