Madeline Dessing Managing Director Hay Group Benelux

24 oktober 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Hay Group heeft Madeline Dessing (44) per 1 november benoemd tot Managing Director van de Benelux regio. Zij volgt Hans Hemels op, die de overstap maakt naar NS (Nederlandse Spoorwegen). Dessing wordt eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van de circa 200 werknemers van het organisatieadviesbureau in Nederland en België.

Madeline Dessing werkt al sinds de start van haar carrière (1994) bij Hay Group. De laatste jaren vervulde Dessing internationale managementrollen vanuit Singapore en Hongkong. Dessing is gespecialiseerd op onder meer leiderschapsontwikkeling en veranderprocessen.

Madeline Dessing - Hans Hemels

Ook Hans Hemels was geruime tijd werkzaam bij Hay Group. In zijn beginjaren werkte hij voor de Venezolaanse praktijk van het HR adviesbureau - in zijn laatste functie in Venezuela kreeg Hemels de leiding over business development in het Caribische gebied. Terug in Nederland groeide Hemels gestaag door naar de functie van ‘Director of Professional Development’, verantwoordelijk voor innovatie, kwaliteit en de ontwikkeling van adviseurs. In oktober 2006 werd hij aangesteld als algemeen directeur van Hay Group Nederland en twee jaar later kreeg hij ook de leiding over België.

Bij de NS is Hemels benoemd tot Directeur HR & Organisatieontwikkeling. In deze bestuurlijke rol wordt Hemels verantwoordelijk voor alle HR- en organisatievraagstukken binnen de verschillende bedrijfsonderdelen van NS.

Management team

Het MT van Hay Group Nederland bestaat naast Dessing ook uit Alrik Boonstra, Monique Sliekers en Justine Blanken. De dagelijkse leiding van Hay Group in België blijft ongewijzigd in handen van Winanda Nuyttens (Director Consulting) en Nico van Dam (Director Productized Services).