Erik Oostwegel bestuursvoorzitter Royal HaskoningDHV

25 oktober 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Royal HaskoningDHV heeft Erik Oostwegel (47) benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur. Oostwegel neemt op 1 januari 2014 het voorzitterschap van het bestuur over van de huidige topman, Bertrand van Ee.

Erik Oostwegel (47) is sinds 1992 werkzaam bij Royal HaskoningDHV. Vanaf 2009 was hij lid van de Raad van Bestuur en van 2011 tot 2012 voorzitter van het bestuur van het toenmalige Royal Haskoning*. Op dit moment is hij vice-voorzitter van de RvB.

Royal HaskoningDHV - Bestuur

Erik Oostwegel (links) en Bertrand van Ee (rechts).

In een persbericht laat Royal HaskoningDHV weten dat Bertrand van Ee op eigen verzoek terugtreedt. Na tien jaar lid en voorzitter van de Raad van Bestuur te zijn geweest, eerst bij het toenmalige DHV en vervolgens bij Royal HaskoningDHV, verlaat hij de vennootschap.

Met de benoeming van Oostwegel bestaat de Raad van Bestuur bestaan per begin 2014 uit Erik Oostwegel (voorzitter), Jaska de Bakker (CFO), Piet Besselink en Henry Rowe.

* Royal HaskoningDHV is medio vorg jaar ontstaan door de fusie tussen advies- en ingenieursbedrijven DHV en Royal Haskoning.