BDO koopt Belgisch HR consultancybureau Adforum

17 oktober 2013 Consultancy.nl

De Belgische tak van BDO heeft adviesbureau Adforum overgenomen, een boutique branchegenoot gespecialiseerd in HR consultancy. Drie partners en twee adviseurs maken de overstap naar het internationale accountants- en advieskantoor. Adforum wordt geïntegreerd binnen de management consulting business unit van BDO België (‘BDO Management Advisory’).
 
In een persbericht laten de partners weten dat de bundeling van krachten leidt tot een verbetering van de HR consultancy dienstverlening aan ondernemers. “We zullen door deze integratie onze klanten nog meer én nog beter kunnen dienen” zegt Michaël Tack, naast Maarten Andriessen en Thomas Bossuyt een van de drie partners van Adforum.

BDO - Adforum

Overnamepad

De overname van Adforum is voor BDO België de derde acquisitie in korte tijd. In maart van dit jaar nam BDO performance management specialist Cockpit Group over (20 adviseurs) en kort daarna werd Moore Stephens Financial Services aangetrokken (20 adviseurs).
 
Ook internationaal is BDO flink aan het uitbreiden via acquisities. In de V.S. werd onlangs drie overnames voltooid, waardoor de organisatie werd uitgebreid met zo’n 250 adviseurs. En in maart 2013 kocht BDO Canada management consultancy Interis Consulting (50 adviseurs).

Nieuws

Meer nieuws over