BDO breidt adviestak uit na aankoop Interis Consulting

22 maart 2013 Consultancy.nl

De Canadese tak van BDO heeft haar adviestak versterkt met de overname van management consulting kantoor Interis Consulting. Circa 50 consultants verspreid over 4 kantoren in Canada (Ottawa, Montreal, Toronto en Edmonton) maken de overstap.
 
Interis Consulting is gespecialiseerd in onder meer grote transformaties, change management, risk- en compliance diensten. Hoofdzakelijk richt het management consulting kantoor zich op twee sectoren: de publieke sector en financiële diensten.
 
BDO Canada werd op gericht rond 1920 en is sindsdien uitgegroeid tot de op vijf na grootste accounting- en consulting firma van Canada. BDO heeft momenteel meer dan 3,000 partners en professionals verspreid over 106 kantoren.

Interis - BDO
 
Denis Godcharles, Managing Partner bij Interis, zegt: “We zijn verheugd deel uit te maken van BDO en de ondersteuning voor onze praktijk te ontvangen. Door onze sterktes te combineren kunnen we nationale groei blijven behalen en een breder platform vormen voor nieuwe en bestaande klanten”.
 
Keith Farlinger, CEO van BDO in Canada, voegt toe: “Ons nieuwe verbond zal een positieve stap zijn voor BDO’s missie om te groeien en uitstekende accounting- en adviesdiensten te kunnen bieden. We delen niet alleen dezelfde bedrijfsfilosofie maar ook de sterke overtuiging onze klanten, werknemers, en de locale gemeenschap te ondersteunen”.

Nieuws

Meer nieuws over