BDO Belgie koopt boutique advieskantoor Cockpit Group

21 maart 2013 Consultancy.nl

De Belgische tak van BDO heeft boutique performance management specialist Cockpit Group overgenomen. Zo’n twintig adviseurs maken de overstap naar het internationale accountants- en adviesbureau. Cockpit Group wordt per 1 mei 2013 geïntegreerd binnen de BDO organisatie.
 
BDO heeft in België circa 500 werknemers verspreid over 9 vestigingen door het land.
 
De dienstverlening van Cockpit Group omvat onder andere de ontwikkeling van dashboards, business plannen, budgetten, financiële analyses, rentabiliteitsanalyses en actie- en verbeterplannen. Ook helpen de experts opdrachtgevers bij het automatiseren van data en geautomatiseerde rapportering (datawarehouse).
 
BDO - Cockpit Group
 
“BDO wil bedrijven op een actieve manier helpen om de kwaliteit van hun rapportering te verbeteren. Wij ontmoeten iedere dag ondernemers die te traag en/of te onnauwkeurig geïnformeerd worden over hun eigen financiële toestand en over de kwaliteit van hun eigen prestaties. Met de toevoeging van Cockpit Group kunnen we onze klanten nog beter voorzien van advies- en implementatiediensten op het gebied van performance management” zegt Hans Wilmots, CEO van BDO in België.

Nieuws

Meer nieuws over