BDO Belgie koopt Moore Stephens Financial Services

20 juni 2013 Consultancy.nl

De Belgische tak van BDO heeft boutique branchegenoot Moore Stephens Financial Services* overgenomen. Zo’n 20 accountants en consultants maken de overstap naar het accountants- en adviesbureau. De financial services specialist wordt per 1 juli 2013 geïntegreerd binnen de BDO organisatie. Met de overname versterkt BDO haar dienstverlening op het gebied van accountancy, financial advisory, fiscaliteit en management consulting gericht op onder meer banken en verzekeraars.
 
Voor BDO België is het de tweede uitbreiding in korte tijd. In mei werd Cockpit Group overgenomen, een Brussels adviesbureau met een team van zo’n 20 adviseurs. Het adviesbureau heeft inmiddels meer dan 500 werknemers verspreid over vestigingen in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Lasne, Luik, Namen, Roeselare en Wavre.
 
BDO koopt Moore Stephens
 
“Moore Stephens Financial Services heeft een uitstekende reputatie, en past perfect in onze strategische ambitie om op een gecontroleerde manier verder te groeien. Dat willen we voor een deel realiseren door kantoren te verwelkomen met een cultuur als de onze” zegt Hans Wilmots, topman van BDO in België. Daarnaast was de zakelijke dienstverlener al geruime tijd op zoek naar uitbreiding in Brussel. “Een kantoor in het centrum van Brussel stond al een tijd op onze prioriteitenlijst. Brussel blijft met zijn unieke combinatie tussen lokaal en internationaal cliënteel een bijzondere markt, die we nu volop verder gaan ontwikkelen” voegt Wilmots toe.
 
* Moore Stephens Financial Services België heeft geen banden meer met Moore Stephens in België, de zesde grootste accountants- en adviesorganisatie van het land. Wereldwijd heeft Moore Stephens meer dan 600 netwerkkantoren in ruim 100 landen.

Nieuws

Meer nieuws over