Adviseur Ronald Walthaus versterkt Bisnez Management

17 oktober 2013 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Projectmanagement en adviesbureau Bisnez Management heeft het team versterkt met Ronald Walthaus. Hij is afkomstig van Capgemini, waar hij de afgelopen negen jaar werkzaam was als adviseur en projectmanager op het snijvlak van business en ICT. Bij Bisnez gaat Ronald zich richten op adviesvraagstukken op het gebied van sourcing, governance en projectmanagement.

Bisnez Management is een projectmanagement en adviesbureau uit Bergambacht, met zo’n 35 ervaren managers en adviseurs.

Ronald Walthaus heeft zo’n 10 jaar werkervaring op het gebied van project management, het aansturen van leveranciers in een uitbestede situatie en het inrichten van IT organisaties. Na te hebben gewerkt voor IT dienstverlener OGD en Telecombedrijf KPN trad hij medio 2004 in dienst bij Capgemini. Bij het adviesbureau was Ronald betrokken bij diverse projecten in de zorg, industrie en financiële instellingen, waaronder bij ABN Amro, APG en RBS. In zijn periode bij Capgemini gaf hij ook leiding aan een team van 17 consultants van het Capgemini Cordys Competence Center, die afkomstig waren uit verschillende locaties (o.a. Mumbai, Kolkata). Daarnaast is Ronald enige tijd delivery verantwoordelijk geweest voor een groep van circa 30 consultants. In zijn laatste rol was Ronald zowel sturend op de inhoud als commercieel actief.

Ronald Walthaus - Bisnez Management

Naast zijn werkzaamheden als adviseur is Ronald gastdocent bij De Rotterdam School of Management.

“De reden voor mijn overstap heeft meerdere dimensies. Een nieuwe frisse uitdaging na ruim negen jaar is een voorname reden. De professionele collega’s en mogelijkheden om mijzelf op bepaalde aspecten verder te ontwikkelen hebben bijgedragen aan mijn keuze. Maar vooral de wijze waarop Bisnez Management met haar medewerkers en klanten om gaat is een belangrijke reden voor mijn overstap. Daarnaast denk ik een mooie aanvulling te zijn op zowel inhoudelijk als het relationele vlak voor Bisnez Management” aldus Ronald over zijn overstap tegenover Consultancy.nl.

Tweede versterking
Het is voor Bisnez Management de tweede versterking in korte tijd. Begin deze maand trad ook Thijs Grievink in dienst, hij maakte de overstap van KPMG.