Thijs Grievink van KPMG naar Bisnez Management

10 oktober 2013 Consultancy.nl

Thijs Grievink is in dienst getreden bij Bisnez Management. Hij maakt de overstap van KPMG, waar hij jarenlang heeft gewerkt binnen de management consultancy tak. Bij het organisatieadviesbureau uit Bergambacht gaat hij zich richten op adviesvraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering en business process management.

Met de benoeming van Thijs Grievink telt Bisnez Management inmiddels 35 ervaren managers en adviseurs.

Na het behalen van zijn drs.-titel in de Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam trad Thijs in dienst bij KPMG. Gedurende de zeven jaar bij het accountants- en advieskantoor heeft hij ruime ervaring opgedaan met het verbeteren van de bedrijfsvoering, vooral binnen de publieke en financiële sector. Zo was Thijs betrokken bij projecten bij onder meer Gemeente Amsterdam, Amlin Corporate Insurance en SNS.

Thijs Grievink - Bisnez Management

“Na zeven mooie jaren bij mijn eerste werkgever was ik toe aan een nieuwe stap. Ik heb voor mijn gevoel het veilige nest verlaten, omdat ik er zeker van ben dat ik bij Bisnez waarde kan toevoegen en verder kan groeien in een omgeving die mij opnieuw uitdaagt en die bij mij past” aldus Thijs over zijn overstap tegenover Consultancy.nl. Zijn eerste indruk van Bisnez Management is positief: “Hier tref ik zeer ervaren mensen die van hun werk houden en dat vol overgave doen. Er is aandacht voor elkaar en er wordt samen genoten van het resultaat van het werk. Alle ingrediënten die benodigd zijn om het hoogste rendement uit mijzelf te halen zijn hier aanwezig en ik zet deze stap dan ook vol vertrouwen en met enthousiasme”.

Nieuws

Meer nieuws over