Leeuwendaal: Ron Wolsleger Directeur Ontwikkelen

16 oktober 2013 Consultancy.nl

Adviesbureau Leeuwendaal heeft het team uitgebreid met Ron Wolsleger. Hij is begin september gestart als Directeur ‘Ontwikkelen & Training’ en zal zich bezighouden met ontwikkel- en leervraagstukken binnen het publieke domein. Wolsleger is afkomstig van Vergouwen Overduin, waar hij meer dan 17 jaar heeft gewerkt.
 
Ron Wolsleger heeft voor zijn komst naar Leeuwendaal zeventien jaar in verschillende functies gewerkt bij trainingsbureau Vergouwen Overduin, onder andere als partner. Daarvoor heeft hij jarenlang gewerkt in het basisonderwijs. Hij is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van innovatieve performanceleertrajecten en management ontwikkelingsprogramma’s.
 
Ron Wolsleger - Leeuwendaal
 
“Ik heb gekozen voor Leeuwendaal, omdat ik hier de kans krijg mijn verander- en opleidingskundige ervaring in te zetten binnen het publieke domein. Op deze manier kan ik een persoonlijke en professionele bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van bestuurlijk Nederland” aldus Wolsleger in een reactie op zijn overstap.

Tweede versterking in korte tijd

Het is voor Leeuwendaal de tweede versterking in korte tijd. In september werd het consultancybureau ook versterkt met Roald Pool, die eveneens de overstap maakte van Vergouwen Overduin.

Nieuws

Meer nieuws over