Roald Pool van Vergouwen Overduin naar Leeuwendaal

02 oktober 2013 Consultancy.nl

Roald Pool is begin september in dienst getreden bij Leeuwendaal als Business Development Manager. Hij is afkomstig van trainingsbureau Vergouwen Overduin, waar hij de afgelopen 17 jaar werkzaam was. Bij Leeuwendaal zal Pool zich toeleggen op het ontwikkelen van innovatieve leer- en verander-trajecten binnen het publieke domein, waaronder in de overheid-, onderwijs- en zorgbranches.
 
Van huis uit is Roald Pool een econoom met een passie voor gedragsverandering. Voor zijn komst naar Leeuwendaal werkte Pool onder meer gedurende 17 jaar in verschillende functies bij Vergouwen Overduin en twee jaar Norbu, een trainingsbureau dat inmiddels onderdeel is van Bureau Zuidema.

Roald Pool - Leeuwendaal
 
“Ik heb voor Leeuwendaal gekozen, omdat veranderingen in de overheid, de zorg en het onderwijs in Nederland in een heel ander daglicht staan dan een aantal jaar geleden. De effecten van privatisering, bedrijfsmatiger werken en burgergerichtheid worden steeds meer bekritiseerd in het publieke debat. En dat terwijl de druk op kosten, resultaat- en burgergerichter werken alleen nog maar verder toenemen. Ik wil bijdragen aan die veranderingen en wel op een manier die ook werkt. Zowel in de ogen van de publieke opinie als voor de betrokkenen zelf. Kortom een forse uitdaging waar ik mijn tanden graag in zet” aldus Pool.

Nieuws

Meer nieuws over