Zorgadviestak Q-Consult, Casemix en Q-talent fuseren

25 september 2013 Consultancy.nl

De zorgadviestak van adviesbureau Q-Consult is recent gefuseerd met de bureaus Casemix en Q-talent. Samen gaan de partners verder onder de holding ‘CQT Zorg & Gezondheid’. Naar de markt toe blijven de bedrijven gebruik maken van de verschillende ‘bekende’ labels. De consultancyactiviteiten van Q-Consult gericht op de profit markt zijn zelfstandig voortgezet onder de naam ‘Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs’.

CQT Zorg & Gezondheid telt na de bundeling ruim 100 zorgspecialisten gespecialiseerd in onder meer financiën, processen en kwaliteit.

Labels

De bestaande merken – Q-Consult, Q-Academy, Q-talent en Casemix – blijven onder CQT Zorg & Gezondheid gehandhaafd. Alle zorgconsultancy-activiteiten van de bureaus zijn samengebracht onder Q-Consult. Casemix specialiseert zich in informatieproducten en complexe data-analyse. Q-Academy traint en coacht medewerkers en Q-talent detacheert hoogopgeleide talenten.

Zorgadviestak Q-Consult

Bredere dienstverlening

Volgens Joost Zuurbier, partner bij Q-Consult, leidt de samenvoeging tot een breder pakket aan diensten en producten. “Onze organisaties zijn de afgelopen jaren blijven groeien. We zijn daarbij steeds meer gaan samenwerken. We stelden onszelf de vraag; hoe kunnen we de branche nog beter van dienst zijn? We willen alle drie een bijdrage leveren aan een toekomstbestendige zorgsector. Ik geloof dat we, door onze krachten te bundelen, beter in staat zijn die ambitie te verwezenlijken”.

Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs

De overige activiteiten van Q-Consult, gericht op procesoptimalisatie en kwaliteitsmanagement in de profit markt (sectoren industrie, bouw & infra en letselschade), zijn voortgezet in een nieuwe werkmaatschappij: Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs.


Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs

Over Q-Consult

Na drie jaar gewerkt te hebben bij het Engelse adviesbureau Orr & Boss besloot Olaf van den Berg in 1988 om zijn eigen bureau op te richten: Q-Consult. In de afgelopen 25 jaar heeft het advieskantoor een sterke track record opgebouwd, met name op het gebied van operations consulting en project management. Q-Consult had voor de splitsing zo’n 50 consultants verspreid over twee vestigingen in Nederland: Arnhem en Utrecht.

Nieuws

Meer nieuws over