EY Advisory koopt management consultancy Greenwich

24 september 2013 Consultancy.nl

Acountants- en advieskantoor EY heeft Greenwich Consulting gekocht, een internationale strategie en management consultancy organisatie. Circa 130 consultants van Greenwich Consulting maken de overstap naar de Advisory tak van het Big 4 kantoor.
 
Sinds hun oprichting in 2011, is Greenwich Consulting  aanzienlijk gegroeid. Met het hoofdkantoor in Parijs, heeft Greenwich Consulting momenteel 9 kantoren in Europa, Noord-Amerika, en het Midden-Oosten*. Het adviesbureau biedt een brede range aan management consulting diensten, zoals strategie, sales & marketing, supply chain, digitale transformatie en data analysis. Greenwich Consulting voorziet de markt van drie labels: Greenwich Consulting, Kalea Consulting (voor de Franse markt) en Greenwich Statistics.
 
Greenwich paris - Ernst Young

Advisory

De overname ligt in lijn met EY’s wereldwijde strategie om zijn consulting business te stimuleren. Met op dit moment meer dan 30,000 adviseurs wereldwijd, is EY Advisory een van de grootste consultancy spelers wereldwijd – hun ambitie echter is om de Advisory tak significant uit te bouwen in de komende jaren om het gat te dichten met de marktleiders Deloitte en PwC. Deze doelstelling wordt gerealiseerd door zowel organische als niet-organische groei. Zo werden de afgelopen maanden al de BI specialist Taurus-i (15 adviseurs), het Duitse supply chain adviesbureau J & M Management Consulting (320 adviseurs) en het Nederlandse Beco (42 adviseurs) overgenomen.
 
Greenwich Consulting zal worden geïntegreerd binnen EY’s Advisory business unit. Van de 130 consultants zullen er 80 zich bij het EY kantoor in Parijs voegen. “We zijn trots om een van de beste Franse consulting succesverhalen in de laatste 10 jaar te hebben gekocht. De gecombineerde operatie zal er voor zorgen dat we beter aan de verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen en unieke innovatie, marktgroei en business transformatie kunnen bieden” zegt Eric Mouchous, hoofd van EY Advisory in Frankrijk, Noord Afrika, en Luxemburg.

Greenwich Consulting Kantoren
 
* Een overzicht van de kantoren van Greenwich Consulting: Parijs, Düsseldorf, Lissabon, Londen, Luanda, München, New York, São Paulo en Stockholm.

Nieuws

Meer nieuws over