Dutch begeleidt volgende groeifase van Text to Change

11 september 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Text to Change (TTC), een bedrijf dat mobiele oplossingen levert in ontwikkelende landen, heeft recent de ‘Impact Accelerator 2013*’ gewonnen. Als onderdeel van de prijs wordt Text to Change de komende 3 maanden begeleid door adviesbureau dutch. Het advies- en begeleidingstraject zal zich focussen op het professionaliseren van de business development van TTC.

TTC is actief in 17 landen in Afrika en Zuid Amerika en biedt mobiele innovatieve oplossingen voor sociale uitdagingen. TTC levert mobiele communicatiecampagnes en grootschalig dataonderzoek op het gebied van gezondheidszorg, educatie, economische ontwikkeling en milieu.

text to change

Volgende groeifase
Na 5 jaar sinds de oprichting staat Text to Change nu voor de uitdaging om, vanuit een strategische focus, de groei in opdrachten en de capaciteit te balanceren. Met name op het gebied van business development heeft TTC behoefte aan expertise en structuur. Op dit vlak krijgt het de komende 3 maanden advies van dutch consultants op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

“De afgelopen 5 jaar heeft TTC veel opgebouwd en zijn we onder andere uitgegroeid tot een organisatie met 30 medewerkers. Nu is het tijd voor de volgende stap en we zijn erg blij dat dutch ons daarbij helpt in de vorm van een begeleidingstraject” zegt Hajo van Beijma van Text to Change.

Text To Change - Dutch

Meino Zandwijk, Managing Partner van dutch, is verheugd met de opdracht. “Text to Change vergroot haar succes en dutch is trots hen in dit traject te mogen begeleiden”.

* Impact Accelerator is een begeleidingstraject waarbij social entrepreneurs drie maanden lang intensieve begeleiding ontvangen en vervolgens ondersteund worden bij het vinden van investeerders. Impact Accelerator is een initiatief van ABN Amro, Dialogues Incubator en dutch.