Pieter Rood nieuwe Young Professional bij dutch

30 november 2012 Consultancy.nl

Pieter Rood is per half november 2012 als Young Business Professional in dienst getreden bij dutch. Pieter zal in eerste instantie breed worden ingezet bij verschillende projecten. Daarnaast zal hij zich ook gaan bezig houden met verschillende maatschappelijke/duurzame initiatieven van dutch, zoals de beebox, het verbinden van lokale agrariërs en lokale consumenten.

Pieter Rood volgde zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam. Na een bachelor Algemene Economie te hebben afgerond heeft hij gekozen voor de master Development Economics. In het laatste jaar van zijn studie combineerde hij het schrijven van de master scriptie met een vrijwillig onderzoeksproject voor de NGO genaamd, dePartnership Foundation. Waar hij samen met vier andere master studenten een onderzoek in India verrichtte en een adviesrapport opstelde over de bevindingen omtrent fondsenwerving bij Indiase bedrijven.

“De werksfeer binnen dutch sluit goed aan bij de karaktereigenschappen van Pieter. Hij is een doorzetter met ondernemende kwaliteiten die een positieve houding laat zien en doelgericht te werk gaat. Na zijn eerste dag voelde dutch al als een vriend aan” laat het organisatieadviesbureau weten aan Consultancy.nl.

Over Dutch
Dutch is een adviesbureau die organisaties wil helpen gezond te blijven en doet dat volgens haar eigen filosofie: Building Better Business. Succes voor de klant moet op een snelle en simpele manier worden behaald. Hierbij is een resultaatgerichte manier van denken, handelen en organiseren het meest succesvol, wat dutch Resultancy noemt.

Nieuws

Meer nieuws over