Greg Schooley versterkt Private Equity tak AT Kearney

10 september 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

De wereldwijde management consultancy A.T. Kearney heeft Greg Schooley benoemd tot partner binnen zijn Private Equity praktijk. Hij is afkomstig van venture capital firma J.H. Whitney & Company, waar hij verantwoordelijk was voor de interne consultancytak. Vanuit het kantoor in New York is Schooley mede-verantwoordelijk geworden voor de verdere uitbouw van de private equitytak van het strategie adviesbureau.

Greg Schooley heeft meer dan 25 jaar ervaring in management consulting en private equity. Voordat hij zich bij A.T. Kearney voegde, leidde hij de interne consulting group van J.H. Whitney & Company. Daarvoor werkte hij onder meer 12 jaren voor Oliver Wyman, was hij CEO bij een logistieke dienstverlener en was hij als marketing executive werkzaam bij Moet Hennessy-Louis Vuitton en Macy’s. Greg heeft een Bachelor in Science in Industrial Management van Carnegie Mellon University, een M.B.A. van de McDonough School of Business aan Georgetown University, en een post-graduate certificaat van Sciences-Po in Parijs.

AT Kearney - Greg Schooley

"Ik ben verheugd om bij A.T. Kearney aan de slag te gaan, niet alleen omdat het een van de oudste en gerenommeerde namen is binnen management consulting, maar omdat  A.T. Kearney private equity funds een unieke combinatie biedt van enerzijds diepe industrie-ervaring en anderzijds operationele verbetermogelijkheden op hoog niveau” zegt Schooley.

Bob Haas, hoofd van A.T. Kearney's Private Equity praktijk in de VS voegt toe: "Greg is een bijzonder persoon die ervaring heeft in business strategy, M&A, operations, turnarounds en private equity. Zijn brede vaardigheden, ervaring en inzichten zullen enorm waardevol zijn om onze klanten te helpen uitstekende returns te realiseren”.