Vintura sponsor van StrategiePlatform Voeding & Dranken

22 augustus 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op 25 en 26 september vindt de 2013 editie van het ‘StrategiePlatform Voeding & Dranken’ plaats in Dalfsen. Tijdens het jaarlijkse event komen senior beslissers uit de voeding en dranken sector bijeen om de belangrijkste trends en ontwikkelingen te bespreken. Adviesbureau Vintura heeft zich verbonden als sponsor van het managementevent.
 
Tijdens het StrategiePlatform krijgen deelnemers van experts een inzicht in de toekomstige ontwikkelingen in de sector. Ook kunnen bezoekers aan de hand van discussies hun visie en mening over actuele onderwerpen en uitdagingen delen. Tijdens het event zullen verschillende toonaangevende bestuurders presentaties verzorgen, waaronder Robert Seegers (VP Public Affairs & Communications bij Coca-Cola Benelux), Harm-Jan van Pelt (COO D•E Master Blenders 1753), Eugene Scholten (CEO van Bakkersland) en Jan-Kees Vis (Global Director Sustainable Sourcing Development bij Unilever).
Vintura - Strategie Platform
 
Als sponsor zal Vintura een inhoudelijke bijdrage leveren aan het programma, waaronder de presentatie van een casestudy en het faciliteren van groepssessies. Daarnaast zal het één-op-één gesprekken houden met geïnteresseerde deelnemers.
 
Vorig jaar had het adviesbureau uit Baarn zich ook al verbonden als sponsor van het event.

Over het StrategiePlatform

‘StrategiePlatform Voeding & Dranken’ is exclusief toegankelijk voor een geselecteerde groep van beslissers. De organisatie van de seminar ligt in handen van Management Events, een evenementenbureau dat jaarlijks tientallen ‘StrategiePlatform’ events verzorgt voor bestuurders uit diverse branches.