Vintura sponsort StrategiePlatform Voeding & Dranken

08 augustus 2012 Consultancy.nl

Boutique adviesfirma Vintura heeft zich verbonden als sponsor van het event ‘StrategiePlatform Voeding & Dranken’. Op het StrategiePlatform komen de belangrijkste senior executives uit de voeding & dranken sector bijeen om ideeën en visies uit te wisselen en te discussiëren over actuele onderwerpen en de toekomst van de sector.

StrategiePlatform Voeding & Dranken vindt plaats op 26 en 27 september in Hotel Theater Figi, Zeist.

Tijdens het event zal Vintura o.a. één-op-één gesprekken houden met (potentiële) klanten en groepssessies hosten en faciliteren. Daarnaast zal het een case presenteren van Lamb Weston, een klant van het adviesbureau

Vintura - Strategie Platform 2012

Over het StrategiePlatform Voeding & Dranken
Het event StrategiePlatform Voeding & Dranken is exclusief toegankelijk voor een geselecteerde groep van beslissers werkzaam in de branche. Het evenement is alleen toegankelijk op persoonlijke uitnodiging. Tijdens het event zullen verschillende senior beslissers uit de sector presentaties verzorgen, waaronder Menno Bol (COO  Royal Cosun – Aviko), Ruud van de Nobelen (Supply Chain Director Mars Nederland), Rein De Jong (Directeur Supply Chain Operations Coca-Cola) en Philip Smits (Algemeen Directeur The Greenery).

Management Events organiseert jaarlijks verschillende ‘StrategiePlatform’ events, waaronder StrategiePlatform Banken en Verzekeraars, StrategiePlatform Gezondheidszorg, StrategiePlatform Onderwijs, StrategiePlatform Retail, StrategiePlatform Overheid, StrategiePlatform Chemie, StrategiePlatform Energie, StrategiePlatform Gemeenten, StrategiePlatform Healthcare en StrategiePlatform Machine Industrie.

Nieuws

Meer nieuws over