Magnus presenteert SAP Beheer Benchmark 2013

21 augustus 2013 Consultancy.nl

Begin september presenteren Magnus en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) de resultaten van de ‘SAP Beheer Benchmark 2013’. Nieuw in de 2013 editie is dat deelnemers hun resultaten voor het eerst kunnen bekijken via interactieve dashboards.

SAP Beheer Benchmark

Eerder dit jaar lanceerden adviesbureau Magnus en de HvA de 2013 editie van de SAP Beheer Benchmark. Met de resultaten kunnen bedrijven diverse prestatiecriteria (kwaliteit, kosten) van hun SAP beheer meten en vergelijken met die van concurrenten en ‘best practice’ organisaties.
 
SAP Beheer Benchmark 2013

Interactieve dashboards

“Inzicht in processen en bijbehorende data is een blijvende behoefte van veel ondernemingen gebleken. Echter inzicht alleen is niet meer afdoende. Een interactieve en gebruiksvriendelijke omgeving waarin deze informatie wordt gepresenteerd wordt steeds meer een vereiste. En als het even kan ook via moderne technieken als mobiele apparaten en cloud toepassingen”.
 
Om hieraan te kunnen voldoen maken de initiatiefnemers dit jaar gebruik van ARIS MashZone, een softwareoplossing die helpt bij de visualisatie van data. Met behulp van ARIS MashZone heeft bQuind* verschillende MashApps – interactieve dashboards – ontwikkeld. Deze moderne en innovatieve rapportages geven inzicht in bijvoorbeeld de mate van invoer en gebruik van ITIL, de hoeveelheid incidenten en calamiteiten en de afhandeling daarvan, de prestaties, beschikbaarheid en kosten. De MashApps zijn via de cloud toegankelijk voor deelnemers.


Magnus - Dashboard oplossing

Planning

De eerste resultaten van de benchmark worden in september verwacht. Tijdens een grote live presentatie waarbij alle deelnemende partijen aanwezig zullen zijn worden de eerste resultaten getoond. Vervolgens ontvangen de deelnemers een gepersonaliseerde analyse van hun resultaten ten opzichte van hun mededeelnemers.
 
* bQuind, een dochterorganisatie van Magnus, richt zich op het optimaliseren en flexibel maken van bedrijfsprocessen met behulp van intelligente software.

Nieuws

Meer nieuws over