Zwemster Marleen Veldhuis wordt organisatieadviseur

02 augustus 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Voormalig topzwemster Marleen Veldhuis gaat per 1 september aan de slag als organisatieadviseur. Zij treedt in dienst van &samhoud, een organisatieadviesbureau uit Utrecht.
 
Veldhuis heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkende erelijst opgebouwd in de zwemsport. Zo werd ze olympisch kampioene, meervoudig wereldkampioene, meervoudig Europees kampioene en meervoudig Nederlands kampioene op verschillende zwemdisciplines. Vorig jaar sloot ze haar sportcarrière af met twee Olympische medailles in Londen.

In een reactie laat Veldhuis, die in april nog voor de tweede keer moeder werd*, weten dat ze uitkijkt naar haar nieuwe levensfase. “Ik heb veel zin om aan de slag te gaan bij &samhoud, ik voel me zeer aangetrokken tot de bijzondere visie en aanpak van &samhoud en krijg de mogelijkheid om ervaring op te doen in veel verschillende klantprojecten”.
 
Marleen Veldhuis - &samhoud
 
De ex-topzwemster kan naast haar zwemcarrière bouwen op een sterke academische achtergrond. Marleen Veldhuis is afgestudeerd aan de Universiteit Twente en volgde de opleiding technische bedrijfskunde. Ook studeerde ze economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
 
* Marleen Veldhuis heeft een dochter (Hannah) en een zoon (Jules).