Twynstra Gudde benoemt Paul Jongejan tot partner

12 juli 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Twynstra Gudde heeft Paul Jongejan (1953) begin deze maand benoemd tot partner. Hij heeft ruim 20 jaar werkervaring in de adviesbranche en is sinds 2000 in dienst bij het organisatieadviesbureau uit Amersfoort. Jongejan is gespecialiseerd in bereikbaarheidsvraagstukken.
 
Na het behalen van zijn Doctoraal in Bedrijfskunde begon Jongejan zijn loopbaan in 1978 als organisatieadviseur bij de TU Delft. Na 2 jaar maakte hij de overstap naar de onderwijsbranche en ging hij aan de slag bij het Interuniversitair Instituut voor Bedrijfskunde (sinds 1984 een faculteit van de Erasmus). In 1985, na vijf jaar werkzaam te zijn geweest voor de Erasmus stapte hij over naar TNO, waar hij in zijn laatste functie verantwoordelijk was voor de Innovatie Advies Groep.

In 1994 verliet Jongejan de onderzoeksinstelling en ging hij werken voor Smeekes, van de Wiel & Partners, een boutique adviesbureau uit Leidschendam. Zeven jaar later verhuisde hij naar de grotere branchegenoot Twynstra Gudde.
 
Paul Jongejan - Twynstra Gudde
 
“Als 'verbinder' tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers organiseert Jongejan de uitvoering rondom de publieke besluitvorming binnen bereikbaarheidsvraagstukken. Hij is degene die het speelveld van de opdracht overziet, schakelt tussen doelen en resultaten, de aanpak uitlijnt en alle partijen daarin meeneemt” aldus Twynstra Gudde in een persbericht.