Drie nieuwe Associates voor adviesbureau Vannimwegen

27 juni 2013 Consultancy.nl

Boutique managementadviesbureau Vannimwegen heeft drie nieuwe Associés aangesteld: Roy van Buren, Stephan Herbold en Erwin van Leeuwen.
 
Vannimwegen is een adviesbureau uit Amsterdam met zo’n 15 consultants. Het consultancykantoor specialiseert zich in het publieke domein, en heeft een sterke track record met name in de vastgoed- en corporatiesector. Klanten van Vannimwegen zijn onder meer gemeenten, zorginstellingen, woning-corporaties en vastgoedontwikkelaars.
 
Vannimwegen

Over Roy van Buren

Roy van Buren was de afgelopen jaren vanuit zijn eigen bedrijf (3B Vastgoed) betrokken bij diverse complexe projecten en organisatievraagstukken bij de grootschalige ontwikkeling van vastgoed en herstructurering. Tussen 2000 en 2004 werkte hij als Directeur bij BAM Vastgoed in Amsterdam. Daarvoor was hij actief bij de Masterplanontwikkelingen in Den Helder, de gebiedsontwikkeling van Saendelft en Amsterdam-Noord en de toekomstige waarde ontwikkeling bij herstructurering van bedrijfsterrein Kanaalkwartier in Tilburg. Van Buren heeft bestuurskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente is aangesloten bij de RICS organisatie.

Over Stephan Herbold

De afgelopen twee jaar werkte Stephan Herbold als zelfstandig organisatieadviseur en interim manager op het gebied van wonen en zorg. Daarvoor werkte hij bijna 10 jaar in diverse leidinggevende functies voor woon- en vastgoedbedrijf Twinta en haar juridische voorgangers. Tussen 1998 en 2002 was Herbold Senior Adviseur bij adviesbureau Bennekom Advies* en tussen 1991 en 1998 werkte hij als Projectmanager voor een ziekenhuis.

Over Erwin van Leeuwen

Erwin van Leeuwen heeft de afgelopen acht jaar gewerkt als zelfstandig gevestigd vastgoedadviseur. Daarvoor was hij partner bij het Haagse vastgoedadviesbureau AkroConsult en Districtscoordinator bij de NCIV Koepel voor Woningcorporaties (juridische voorganger van woningcorporatie Aedes**).
 
* Bennekom Advies is in 2003 failliet gegaan. Het consultancykantoor kende haar oorsprong in de jaren '50 in de vorm van een inkoopvereniging voor zorgorganisaties. Na verzelfstandiging adviseerde het jarenlang zorgorganisaties op het gebied van vastgoed, organisatie, HRM en werving- en selectie.
 
** In januari 1999 is Aedes ontstaan uit de fusie tussen de Nationale Woningraad (NWR) en het NCIV.

Nieuws

Meer nieuws over