Vannimwegen benoemt Robert de Heer tot directeur

17 november 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Robert de Heer heeft zich als directeur Klant en Markt aangesloten bij Vannimwegen. Als senior adviseur zet hij zich tevens in voor de opdrachtgevers van het Amsterdamse adviesbureau.

Samen met Erik-Jan Hopstaken vormt De Heer (33) nu het tweekoppig bestuur van het bureau. Eerder werkte hij tien jaar voor HabiTask, een opleidings- en wervingsbureau in de volkshuisvesting. Hij begon er als algemeen manager en groeide door tot directeur en mede-eigenaar.

Met zijn toetreden tot Vannimwegen blijft De Heer actief binnen de wereld van bouwen en wonen. Het circa twintigkoppig bureau biedt advies, interimkrachten en opleiding aan woningcorporaties en gemeenten, maar bedient ook andere overheden, zorginstellingen, welzijnsorganisaties en consumentgroepen.

Robert de Heer, Directeur Klant en Markt, Vannimwegen

“Ik zocht een partij met een duidelijke visie, stevige adviseurs en een ambitie om te groeien, zodat ik mijn ondernemerschap kwijt kan. Vannimwegen is daarin een goede match!”, vertelt De Heer over zijn keuze voor het in IJburg gevestigde bureau. “Het is een prachtig bedrijf, met zeer sterke, strategisch adviseurs en interimmanagers en -bestuurders.”

In zijn rol als directeur Klant en Markt gaat de organisatiepsycholoog en bedrijfskundige zich inzetten om Vannimwegen “voorop in marktontwikkeling te houden”. Daarnaast gaat hij klanten helpen met besturings-, governance- en verandervragen.

“Ik richt me als senior adviseur op opdrachten rondom management- en organisatieontwikkeling, samenwerkingsvraagstukken, bestuur en governance”, licht hij toe. “Ook ben ik beschikbaar voor toezichthoudende rollen bij maatschappelijk relevante organisatie, zoals in het onderwijs, de (jeugd)zorg en maatschappelijke opvang.”

Als organisatie-, communicatie-, vastgoed-, en beleidsadviseur helpt Vannimwegen opdrachtgevers met het bepalen van hun koers, samenwerken en het verbeteren van de participatie van klant, burger of bewoner.

“Wij zijn zeer verheugd dat Robert ons team komt versterken”, laat het bureau weten over de nieuwe directeur.