Robert Haas hoofd van AT Kearney Private Equity VS

03 mei 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Internationaal managementadviesbureau A.T. Kearney heeft Robert Haas aangesteld als Managing Director van de Private Equity Practice in Amerika-regio. Hij is op dit moment hoofd van de Mergers & Acquisitions Practice in Noord-Amerika, een rol die hij blijft vervullen naast zijn nieuwe private equity verantwoordelijkheden. Haas zal werken vanuit A.T. Kearney’s kantoor in New York.

Robert Haas begon zijn carrière bij A.T. Kearney in 1996 en werd in 2003 door het strategie adviesbureau benoemd tot partner. In de afgelopen decennia heeft hij een rijkdom aan ervaring opgedaan op het gebied van fusies en overnames en private equity, vooral in de sectoren consumentengoederen, gezondheidszorg, high-tech en financiële diensten.

“Robert is zeer geschikt voor deze functie, vanwege zijn enorme ervaring in het creëren van winstgroei voor bedrijven in tal van industrieën, en zijn expertise in private equity en corporate M&A”, zegt Daniel Mahler, hoofd van de Amerikaanse-regio.

In een reactie zegt Haas het volgende over zijn benoeming: “De veranderende dynamiek van de private equity-industrie past goed bij de unieke capaciteiten van A.T. Kearneys. De diepe industriekennis van A.T. Kearney en onze ervaring in operations-transformaties bieden een ongekende combinatie van strategische inzichten en tastbare EBITDA-verbeteringen voor onze klanten”.