&samhoud organiseert summer camp voor scholieren

14 juni 2013 Consultancy.nl

Adviesbureau &samhoud organiseert in augustus een summer camp voor scholieren. Tijdens de summer camp – genaamd &samhoud #brighterfuture summer camp – worden de scholieren ondersteund bij het maken van de juiste toekomst- en studiekeuzes. De summer camp is bedoeld voor middelbare scholieren van tussen de 16 en 18 jaar.
 
De &samhoud #brighterfuture summer camp is een initiatief van &samhoud foundation, onderdeel van adviesbureau &samhoud. De foundation heeft als doel om meer verbinding in de wereld tot stand te brengen. Begin dit jaar lanceerde de foundation de campagne #brighterfuture, met als doel om een een tegengeluid te creëren voor het pessimisme in Nederland.
 
Summer camp
Het programma van de summer camp bestaat uit meerdere workshops, filmpjes en oefeningen, zowel op de lokatie als in de bossen en duinen. Tijdens de twee dagen gaan de scholieren antwoorden zoeken op vragen als, ‘wat vind ik belangrijk?’, ‘waar ben ik echt goed in?’ en ‘waar ga ik voor?’.
 
Samhoud Foundation
 
“Het is dus veel breder en persoonlijker dan een beroepskeuzetest. Je gaat zelf en met anderen aan de slag met leuke en creatieve opdrachten onder begeleiding van &samhoud medewerkers. Wij beloven je een interactief traject waarin genoeg ruimte is voor gezelligheid en natuurlijk ook een BBQ met een kampvuur” aldus het Utrechts consultancykantoor.
 
Na afronding van de summer camp weten deelnemers “wie ze zijn en wat ze willen”, zodat ze makkelijker een vervolgpad kiezen dat echt 100 % bij hun past. “Na dit summer camp is de kans dat je verkeerde keuzes maakt aanzienlijk verkleind. En dat geeft rust en heel veel energie zo aan het begin van het nieuwe schooljaar” aldus &samhoud.
 
Praktische informatie
Data en tijden: van woensdag 21 augustus (12.00 uur) tot vrijdag 23 augustus (14.00 uur) 2013
Locatie: Soest
Kosten: €149,- (inclusief overnachtingen, eten en drinken)
 
Voor meer informatie en inschrijving stuur een email naar &samhoud Foundation.

Nieuws

Meer nieuws over