11 adviesbureaus aanwezig op SAPInsider congres

12 juni 2013 Consultancy.nl

Gisteren is de ‘SAPInsider BI, Financials, HR en GRC’ conferentie van start gegaan in de RAI, Amsterdam. Tijdens het driedaagse event komen executives, IT professionals, consultants, project-managers en technische specialisten bij elkaar om de nieuwste SAP trends en ontwikkelingen te bespreken. Diverse adviesbureaus zijn aanwezig tijdens het event, waaronder Atos, BearingPoint, Capgemini, CGI, Delaware Consulting, Deloitte, Ernst & Young, IBM, Magnus, Ordina en PwC.
 
‘SAPInsider’ is de belangrijkste ontmoetingsplaats voor klanten en dienstverleners die gebruik maken van SAP diensten en oplossingen. De BI, Financials, HR en GRC conferentie richt zich op reporting, business intelligence en data management vraagstukken. PwC en Deloitte hebben zich verbonden als premier en silver sponsor van het evenement in Amsterdam, Accenture heeft een stand gehuurd.

12 adviesbureaus op SAPInsider congres
 
Naast het op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen biedt de conferentie consultants bij uitstek de mogelijkheid om hun dienstverlening onder de aandacht te brengen bij de duizenden gekwalificeerde SAP-klanten.

Nieuws

Meer nieuws over