PA Consulting Group wint Google Cloud Platform award

31 mei 2013 Consultancy.nl

Google heeft PA Consulting Group de award ‘Global Partner of the Year for Cloud Platform’ uitgereikt. Deze prestigieuze award werd gepresenteerd bij een recente Google Enterprise Global Partner Summit in de Verenigde Staten.
 
Net als bij diverse andere grote technologie spelers, heeft Google een speciaal netwerk georganiseerd voor al haar partners op het gebied van cloud services, waaronder cloud integrators, Value-Added-Resellers (VARs) en adviesbureaus. In haar eerste partner summit, gehouden eerder dit jaar, benoemde Google vijf ‘global partners of the year’ voor bepaalde expertise segmenten. Een overzicht:
- Softbank: Google Apps — Customer Acquisition
- Cloud Sherpas: Google Apps — Implementation
- PA Consulting Group: Cloud Platform
- Onix Networking: Enterprise Search
- SPH: Maps for Business
 
PA Consulting Group - Google Cloud Platform award
 
Cloud Platform
De award voor PA Consulting Group onderstreept haar bewezen track record in het helpen van bedrijven bij de adoptie van Google’s Cloud Platform, zowel vanuit een technisch- als organisatie oogpunt. “We zijn verheugd deze erkenning aan PA Consulting te geven, die op een continu basis onze klanten heeft voorzien van excellente verkoop, implementatie en service in 2012” zegt Mark Hodgson, Hoofd van Global Partner Programs bij Google.
 
Dan Rossner van PA Consulting Group voegt toe: “We zijn er trots op dat deze award erkent dat onze sterktes die van Google aanvullen. Google leverde de innovatieve tools en PA gebruikt deze tools om exceptionele resultaten te boeken voor klanten, gebruikmakend van diepe sector- en klantkennis die deze tools op de beste manier positioneren. Wanneer we onze sector expertise kunnen combineren met onze krachtige tools zoals Google’s Cloud Platform, hebben we de mogelijkheid om nieuwe kansen te creëren voor de business van onze klanten.

Nieuws