Magnus: 3e Business At Your Fingertips van start

29 mei 2013 Consultancy.nl

De derde editie van ‘Business At Your Fingertips’ (BAYFT) is van start gegaan. De award wordt uitgereikt aan de mobiele oplossing (app) die het meest bijdraagt aan business development of aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen. De winnaar ziet zijn idee werkelijkheid worden: realisatie van de mobiele app en implementatie binnen de eigen organisatie.
 
Initiatiefnemers van ‘Business At Your Fingertips’ zijn SAP, T-Mobile, Samsung en Magnus.
 
Eerdere edities
De 1e editie van Business At Your Fingertips werd gewonnen door ISS Facility Services. Het bedrijf bedacht een intelligente app die schoonmakers helpt om hun werk beter, efficiënter en doelgerichter uit te voeren. De app maakt slim gebruik van sensoren en augmented reality. De 2e editie van BAYFT werd in de wacht gesleept door Media Logistics. Het bedrijf uit Gilze bedacht een applicatie die het tracken & tracen van colli vergemakkelijkt.
 
Business At Your Fingertips
 
Planning
Bedrijven kunnen hun concepten tot 17 juni indienen via deze website. Op 18 juni worden de ‘shortlist’ concepten bekendgemaakt. De winnaar van de derde editie van ‘Business At Your Fingertips’ wordt op 27 juni bekendgemaakt.

Nieuws

Meer nieuws over