QSN helpt Launch! met Investors in People keurmerk

07 augustus 2009 Consultancy.nl

Launch! Human Capital Management (HCM) heeft het certificaat voor ‘Investors in People’ behaald. Met de keurmerk kan het ICT adviesbureau aantonen dat het op structurele wijze de (persoonlijke) ontwikkeling van haar medewerkers ondersteunt. Het certificeringstraject werd begeleid door Marie-Cecile Pruijn van QSN Consultants, een adviesbureau gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement.

Launch! HCM is een ICT adviesbureau op het gebied van SAP Human Capital Management (HCM). Launch! HCM heeft circa 60 medewerkers in dient en is gevestigd in Rotterdam.

De kwaliteitsmanager van Launch! HCM, Jorg van Doorn, reageerde enthousiast op het behalen van het certificaat: "We zijn geslaagd! De auditor was erg positief over hoe zaken bij ons zijn geregeld. Hij gaf aan dat we ruim geslaagd zijn. Wij zullen met gepaste trots het Investors in People logo gaan dragen en inzetten".

Investors in People
Het certificaat Investors in People (IiP) is een keurmerk voor strategisch personeelsmanagement dat een organisatie zich kan verwerven wanneer het permanent, systematisch en vanuit een strategisch perspectief alle medewerkers traint en ontwikkelt. Het gaat hierbij om meer betrokken en beter inzetbare mensen.

Nieuws