QSN Consultants breidt uit met 3 nieuwe adviseurs

18 maart 2015 Consultancy.nl

QSN Consultants heeft de gelederen de afgelopen maanden versterkt met drie adviseurs: Christine de Vries, Gea Helms en Joost Frumeau. Bij QSN Consultants gaan de drie nieuwe adviseurs klanten helpen bij het verkrijgen en het beheren van kwaliteitscertificeringen.

QSN Consultants is een adviesbureau dat gespecialiseerd is op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het consultancybureau uit Sassenheim ondersteunt organisaties met certificering, het beheren van managementsystemen en het uitvoeren van audits. Daarnaast verzorgt het trainingen, gericht op diverse kwaliteitsnormeringen zoals ISO, VCA/VCU de MVO prestatieladder.

Christine de Vries is sinds februari 2015 als Consultant werkzaam bij QSN Consultants. De Vries behaalde een MBA in Change Management aan de Rijksuniversiteit Groningen en is in het bezit van een Green Belt in de procesoptimalisatie-methodiek Lean Six Sigma. Ze is verder gespecialiseerd in diverse ISO-normeringen, documentbeheer en projectmanagement. De afgelopen jaren werkte De Vries onder meer voor het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) als Stafmedewerker en binnen het onderzoeksprogramma Lifelines vervulde ze anderhalf jaar de functie van Projectleider kwaliteit en procesoptimalisatie. "Met haar nuchtere kijk op kwaliteit en haar afgeronde Master in verandermanagement is zij een waardevolle aanvulling op ons team”, stelt QSN Consultants.

Christine de Vries - Gea Helms - Joost Frumeau - QSN Consultants

Gea Helms startte eind vorig jaar bij QSN Consultants als Consultant. Helms behaalde in 2008 haar Master in Economic and Social Development aan de Universiteit van Parijs (Panthéon Sorbonne). Na diverse functies als Recruiter/Office Manager en Recruitment Consultant (op het vlak van IT) en diverse vrijwilligersrollen, kwam Helms in 2013 terecht in de wereld van kwaliteitsmanagement. Ze werkte ruim anderhalf jaar als Quality Assurance Consultant voor Bell&Herrmann, een aanbieder van onder andere audit-diensten en kwaliteitsmanagement. Eind vorig jaar besloot Helms de overstap naar QSN Consultants te maken, waar ze haar ruime ervaring in het verbeteren van processen, ICT en kwaliteitsmanagement inzet. “Vanuit haar duurzame achtergrond en werkervaring als ICT consultant is zij een waardevolle toevoeging aan het team”, aldus QSN over de aanstelling van Helms.

Ook Joost Frumau is eind 2014 gestart als Consultant bij de kwaliteitsmanagementexpert. Frumeau studeerde aan de Hogeschool Markus Verbeek Preahep, waar hij zich toelegde op bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie en statistiek en wetgeving. Gedurende zijn vroege loopbaan was Frumeau onder meer Hoofd Administratie bij B-E De Lier en Consultant bij AGP Veghel, om uiteindelijk bij onderzoeksbureau Panteia te belanden, waar Frumeau de afgelopen zeven jaar werkte als Advisor Planning Information and Control en Quality Coordinator. “Een collega met passie voor kwaliteit”, aldus QSN Consultants.

Nieuws

Meer nieuws over